borkostolok

Borkóstolók
Kiállítóterünk ideális helyszín múzeumi látogatással egybekötött borkóstolók, romantikus díszvacsorák, vagy ültetett borvacsorák megtartására a néhány fős kóstolástól a nagyobb csoportok részére megszervezett programokig. Szezonálisan megújuló borkóstoló ajánlatunkat innen töltheti le.

Ajándékbolt
Múzeumi kiállítóterünkben valamennyi, a Bock Bisztro Balaton borlapján megtalálható, válogatott bor elérhető: legyen az egy kivételes minőségű fehérbor a Balaton vidékéről, egy egyedi tétel Bock Józsi bácsi pincéjéből, vagy egy válogatott tétel Magyarország valamely neves borászától. Két dologban látogatóink biztosak lehetnek: jó áron tökéletes bort vihetnek magukkal.

Illatminták
Egyedi látogatói programot kínálunk mindazoknak, akik a borok kóstolása mellett el szeretnének mélyedni a borokban fellelhető aromák világában is. A kibővített játékos borkóstolók során a megkóstolandó borok mellé illatmintákat párosítunk. Találja meg a borban fellelhető illataromákat, tökéletesítse borokkal kapcsolatos ismereteit! Kezdőknek és haladóknak is! Egyedi programunk felől érdeklődhet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Bemutató borospoharak
Bortrezorunkban egyedi világítású vitrinben helyeztük el Zalto bemutató borospoharainkat. A poharakban az egyedi dizájn és a kifinomult borkóstolás lehetősége egyesül. A kiállított poharakkal célunk, hogy szakszerű múzeumi vezetéssel vagy borszakértőnk közreműködésével bemutassuk látogatóinknak az egyes bortípusokhoz vagy borstílusokhoz legjobban illő borospoharakat. A kiállított poharak a következők: digestif, pezsgős, édes boros, fehérboros, általános kóstolópohár, burgundi vörösboros, bordeaux-i vörösboros pohár.