cegeknek

Rendezvényhelyszínként igazán különleges a Helikon Taverna: míg egyik oldalról erdő övezi, addig a másikról a Balaton lenyűgöző panorámája. Ilyen környezetben nemcsak esküvője, családi összejövetele lesz élmény, de céges rendezvénye is.
A szálloda több rendezvényteremmel rendelkezik, melyből az elegáns Festetics rendezvényterem 130 főt képes befogadni, természetes fénnyel, saját kiszolgáló pulttal rendelkezik, valamint szekcionálható. Amiben még eltér a hagyományos termektől, hogy üvegfelületeinek köszönhetően a négy fal helyett a természetes környezet látványa várja a részvevőket.

Rendezvényszervezőink komplett programcsomagokkal, mint például „Late night" wellness forró szaunaszeánszokkal, Szüreti csapatépítés borolimpiával, valamint egyéni ötletek megvalósításában is örömmel segítünk.

A hatékony munka gyümölcse az étterem alatt húzódó 200 éves borospincénkben egy igazi pincebeli borkóstoló a Balaton-felvidék, valamint Villány legszebb boraival. Kulináris élvezetek, gasztronómiai élmények, bor kvízek segítségével pedig játékos formában barangolhatunk a borok világában.

Bővebb információ: http://hotelzenit.hu/rendezvenyek