Szeretettel várjuk élőzenés borvacsora estünkre 2018. március 24-én, szombaton, amikor is megismerjük, miképp lehet palackba zárni a balatoni nyarat! Vendégünk: Bujdosó Ferenc

 

 

"A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig gondozzuk az ültetvényeinket. A szőlőben és a pincében a család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájukban megőrizzük a borokban. A balatoni nyarat zárjuk palackba."

Bujdosó Ferenc

 

Kóstolósor a vacsora előtt:


Welcome drink: Bujdosó Zöld Gyöngyöző 2017
• Bujdosó Csomó 2017
• Bujdosó Mentőöv 2017
• Bujdosó Katamarán 15
• Bujdosó Kokas 2009


Vacsora menü és borsor:

Waldorf saláta füstölt tokhallal
Bor: Bujdosó Cirkáló 2015

Fácánleves húsgombóccal
Bor: Bujdosó Nemere 2015

Sertésszűz párolt hüvelyesekkel, vörösborecetes vinaigrette-tel
Bor: Bujdosó Sirocco 2013

Mandulás házi körtetorta
Bor: Bujdosó Tramontana 2015

A programon való részvétel díja: 9.900 Ft / fő.
Asztalfoglalás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szállásfoglalás a Zenit Hotel Balaton****-ban (azonos helyszínen a rendezvénnyel):
http://www.hotelzenit.hu/hu/zenit_hotel_balaton_wellness_szalloda/ajanlatok/borvacsora_a_bujdoso_pinceszettel

Szeretettel várjuk!